Välkommen till Erik's hemsida!
Min sida där jag skriver vad jag vill

Erik Backegårdh hälsar dig välkommen


Vad kul att just du besöker denna sidan


Inspiration till kreativitet


Att aktivera sig igenom skapande är ett sätt att definiera kreativitet. Vad ska man då göra? Att hitta källan eller idéer kan va en utmaning. Alla har ju inte en idékanon i huvudet men många har goda och egna idéer om hur saker ska utformas eller upplevas. för att vara kreativ handlar absolut bara inte om att skapa saker med verktyg, kreativitet är många saker men här berättar jag om min kreativitet och visar exempel på hur den får utlopp.


Jag har nog någon form av av besvär av att inte göra något, Jag känner stor tillfredsställelse när jag får något gjort och en rastlöshet infinner sig om inget händer. vad är de då ? är det som i sagan om Emil, han som täljde trägubbar i snickerboa eller va ute å hittade på hyss! skulle han uppleva den tristess jag kan känna när man slösat bort en kväll vid TV'n där man inte ens lärt sig något utan bara sett på lönlösa tävlingar om vem som bakat det högsta chokladhuset med marängtak och cirtonkristyrskällare i en shwartswalds tårta, visst!! de är väl kreativitet om något och säkert en bra källa till inspiration MEN det är inte min kopp av te. Och att laga mat är något som jag njuter mycket av men då ska det göras som Moberg! Grovt, med känsla, utan recept, men mitt intresse sträcker sig inte så långt att jag kan sitta en hel kväll å kolla på när någon annan lagar kaffebröd eller tävlar om att få ligga med en bonde! HUR SVÅRT KAN DE NU VA!!!.


Men Jag ska här berätta om en del olika projekt och hur jag finner inspiration till de jag tagit mig för. Det viktigaste är att hålla sinnena öppna för idéer . lyssna lagom mycket på folk . gå din egen väg . och va nöjd med de du skapat eller tagit dig för, det är troligtvis så mycket med än vad majoriteten någonsin har gjort.